Size tüm beylerin tıraş olduğunu söyleyeceğim! Şapkam üzerine yemin ederimΠρέπει πραγματικά να επισημάνω ότι δεν ξυρίζονται όλοι όσοι μιλούν αγγλικά;
mamut büstleri mamutlardan ayrı yaşarম্যামথ বাস্ট জুতা
I hanga e ahau he matau mai i nga kuku mammoth. Titiro ki runga ipurangi, e te hunga whakaponokore.ম্যামথ একজন প্রতারক।. ম্যামথ মাওরি নয়।. ম্যামথ বাস্ট জুতা এবং স্লার্প কেভাসে হাঁটে
তিনি যাচাই না করেই লেখার প্রতিশ্রুতি দেন। উপভোগmamut büstleri mamutlardan ayrı yaşar
Энэ нь надад ингэж орчуулагдсан:Fox, ki te whakapono koe ki aku whakamaoritanga, ka whakanuia e ia te reo o te hunga kino
Ko te tikanga ko te kaipahua ake he tangata kino ka paheke te taumaha i te ata.
Үнэг, миний тайлбараар бол хорон муу хүмүүсийн дуу хоолойг өсгөдөг.
Энэ нь хохирогч өөрөө өглөө жингээ хасдаг муу хүн гэсэн үг.
PatungaКто худеет по утрам?!!
Kei te karanga koe he kaipatu?Чего же ты ждешь? Где ты?
ফোন করে, আর কি?Как вы звоните своим друзьям?
te whakamaoritanga aunoa ahau o te wharangiম্যামথ, আপনি এমন অনুবাদ কীভাবে পেলেন?Yandex?
Kadim insanlar portaldan geliyor. Doğru, Cthulhu geçen sefer sıkışıp kalmıştı ama bu sefer her şey yolunda gitmeli.Ω Τουρκική Μπουλντόζα, πες μου το πρόγραμμα της άφιξης των Αρχαίων!
Οι εγκέφαλοι που διαρρέουν είναι το πρώτο σημάδι των Αρχαίων.Valamiféle agyelszívást érzek ezekkel a böngészőkkel.
oku wairua kino: ko te kaikohuru-puppeteer, no te mea he kaikohuru ia; he manu Bengal e whakahoa ana ki nga kaipatu; He rangatira o nga roopu Turiki e whakapohehe ana i nga whakaaro o te tangataKadim insanlar portaldan geliyor. Doğru, Cthulhu geçen sefer sıkışıp kalmıştı ama bu sefer her şey yolunda gitmeli.
Bu yüzden öncelikle dünyadaki tarikatçıları topluyoruz. Evet aptallar ama onlarsız hiçbir şey olmaz. beyinlerini yeriz ve onları portalları açmaya ve Kadim Olan'ı övmeye zorlarız. güç, para ve diğer küçük şeylerin sözünü veriyoruz...
ve sonra program değişmez - kırmızı bir tutulma - Yog Sothoth, kaynayan denizler - bu Cthulhu.