Fairyteller
Обитатель
Manan llapa runachu votonkuta churanqaku kikinkupaq.ve tesadüflerden biri de Ashka'daki sesiniz mi?
Manan llapa runachu votonkuta churanqaku kikinkupaq.ve tesadüflerden biri de Ashka'daki sesiniz mi?
o zaman neden Jay olmasın?Manan llapa runachu votonkuta churanqaku kikinkupaq.
Jay Fox tarafından oylandıysa nasıl 0 oldu?Imaraykuchus Jaypaq 0
Imaraykuchus Jaypaq 0 votokuna kan
???
gördüğümüz gibi durum böyle değil. peki neden Ashka'yı seçtin?Mana riqsisqa tapukuykunata ruwanki. Imaraykuchus Jaypaq 0 votokuna kan, Ashkapaqtaq 1
evet Fox sesini Fairy olarak değiştirecek. ve hapsedileceksin. Dolayısıyla Matematik şehre hizmet edecek. Ve bu sefer yine de evde oturacak.Atuqqa kunkanta tikran. Honrado simikunaqa manan matematicaspi confiankuchu.
Matemáticas wasiykiman chayamuptin, hinaspa integral yupaykunapa chiri samaynin hawkalla puñuq umaykipa qipanta llachpaykuptin, rimasqayta yuyariy.Ve bu sefer yine de evde oturacak.
Ашка илүү аюултай юм шиг санагдаж байна, Үлгэр эцсийн хугацаа дуусахын өмнөхөн саналаа хэрхэн хурдан өөрчлөхээ мэдэхгүй байнаДжей , neden Fairy'e oy vermiyorsun?
Ashka, Peri'ye oy verir. söylediğim gibi. Ben memnunum. ve sen - hayır. çünkü sen Fairey'e oy vermiyorsun.Ашкад надаас өөр санал өгөх хүн байх болов уу гэж сайн харж байлаа.
Matemáticas wasiykiman chayamuptin, hinaspa integral yupaykunapa chiri samaynin hawkalla puñuq umaykipa qipanta llachpaykuptin, rimasqayta yuyariy.
Chaymi mafiata riqsichirqanchik! Mafia hap’inapaq operación tukusqaña, compañerokuna, llapaykichismi votoykichista cambiawaqchis.eğer matematik bana silahla gelirse namlumun daha büyük olduğunu görecektir.
Fairy-д эерэг санал өгсөнAshka, Peri'ye oy verir. söylediğim gibi. Ben memnunum. ve sen - hayır. çünkü sen Fairey'e oy vermiyorsun.
eğer matematik bana silahla gelirse namlumun daha büyük olduğunu görecektir.
Би мафи биш.Mafya matematikten kurtulmak için belediyeden yardım mı istiyor?
Mafyanın neden korktuğunu anlamıyorum? eğer sayıları azsa mafkil daha muhtemeldir!Maf kill эвдэрсэн, зөвхөн нэг удаа давсан, гэхдээ математикийн хувьд бүх зүйл найдвартай байдаг.