Пташка
Бёрдон
দুটি বাঁক জন্য ম্যামথ ফোকাস করতে ব্যর্থ?bu yüzden mafya az önce öldürdü.
Bunun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum.
অদ্ভুত
দুটি বাঁক জন্য ম্যামথ ফোকাস করতে ব্যর্থ?bu yüzden mafya az önce öldürdü.
Bunun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum.
এটা আছে. পাবলিক সমন্বয় ঐচ্ছিক ছিলСразу после хода каждый игрок мафии получает отчет с ходами сокомандников.
Mamutqa hatunmi, utqayllataqmi. Chay kallpasapa chakuqkunam unayta qatiparqaku.দুটি বাঁক জন্য ম্যামথ ফোকাস করতে ব্যর্থ?
অদ্ভুত
Nan ibsa, mee irbaata nyaadha. Qulqulleessuuf gaaffii afaan Raashiyaatiin gaafachuu danda'aa, Googlen waanuma fokkisaa tokko tokko fida.Ses değişikliğini Leo'ya açıklayın. Neden? Jay ve Fairy oturuyor.
সবাই করে। একটি ভিন্ন শব্দ চেষ্টা করুনЯ объясню, дай мне поужинать. Могу ли я задать вопрос на русском, чтобы уточнить, а гугл выдаёт какую-то хрень.
gara afaan Raashiyaatti hiikuuSes değişikliğini Leo'ya açıklayın. Neden? Jay ve Fairy oturuyor.
Targ beni affetsin. Ama onun Fox için güçlü bir rakip olduğunu düşünmüyorum. Eğer Fox Math'sa Targa'yı öldürmenin bir anlamı yokKay lógica nisqapi hapipakuspam, Linsdy Targ sutiyuq runata punta kaq kuyuy hina hurqunman karqa, chaynapi chaylla huk kallpasapa pukllaqta chinkachinanpaq, payqa chayna planta harkanman karqa.
Oyunun kurallarında üçüncü gangsterin de bir özelliği var.ফেইরিটেলার ম্যামথ সম্পর্কে গতকাল 1 বার লিখেছেন। সোমবার দুবার বা তার বেশি। আজ একবারও নয়।.
Peri, tuhaf davranıyorsun. Seninle mafyada oynamadım ama sen fprg'de farklı davranıyorsun.Sichus huk mamutta cazashayman chayqa, chay hinaqa, quechua runakunaq ñawpaq tradicionninkunaman hinan, qaqa pintura género nisqapi coordinakuyman.
Avcılar şirketimizden ganimet satın almadılar.Mamutqa hatunmi, utqayllataqmi. Chay kallpasapa chakuqkunam unayta qatiparqaku.
Belka sana izin verir mi bilmiyorum.Qulqulleessuuf gaaffii afaan Raashiyaatiin gaafachuu danda'aa
Çok ilginç. Ve sen Fairy'i hapse atmak istemedin mi?гэхдээ цаг хугацаа дуусч, надаас өөр хэн ч Фоксын төлөө саналаа өгөөгүй тул ядаж бид шалгана гэж хүсч байна. Лео
Periler 4 kişiyi zindana koyarlar. İkisinin barışçıl olması garanti. Ve geri kalanı onu kurtarmaya geldi. Bunu düşün.Фейри (4): Сильфрена, ММКГ, Рандори, Бульдозер
ve onunla kendini ortaya çıkardı. Ve böylece herkes onun barışçıl sakinlere ait olduğundan emin.Δεν έρχεται σε αντίθεση με τον εαυτό της από το θέμα του παιχνιδιού. Ο μαφιόζος δεν θα είχε πει τα κίνητρά του, θα είχε ενεργήσει σιωπηλά. Όπως ο Τζέι
Kuş kuralları bilmiyor. Eğer mafya ise kötü bir mafyadır.Η δεύτερη σε αυτό το παράδειγμα είναι επίσης ύποπτη, είναι αρκετά ομαδική και η φωνή της μέσα σου δεν με πείθει κατ' αρχήν.
İkisi Peri, Jay ve Ashka'yı kurtardı. Ama Ashka'yı savunma şeklin seni şüphelendiriyor. Neden %100 gangster Fey'i parmaklıklar ardına koymak istemiyorsun? Nerede? Neden Jay? İşte mafya; elinizi uzatın!Δεν καταλαβαίνω καθόλου πώς μπορείς καθαρά θεωρητικά να θεωρείς τον Τζέι έξω από τη μαφία και εμένα μέσα. Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΩΘΗΚΕ ΤΖΑΙ. Η ASHA ΠΝΙΓΕ ΤΟΝ LEO, ΑΛΛΑ Ο ΤΖΑΙ έσωσε τις νεράιδες. ΔΙΑΦΟΡΑ.
bunu neden yapıyorsun? Fairey'in parmaklıklar ardında oturacağı ne zaman garanti edildi? Neden barışçıl sakinleri rahatsız edesiniz ki? Şehre karşı mı oynayacaksınız?Η Άσκα σκόπιμα ήθελε να πάρει περισσότερες ψήφους για πληροφορίες. Δεν παρατήρησε το μπλοκ της φωνής, καλά, ούτε κι εγώ, είμαι λίγο ασυνήθιστος στο γεγονός ότι η μαφία χειραγωγεί τις φωνές.
Güzel açıklamalarınız umurumda değil. Senin ve Fox'un. Eğer hiçbiriniz Fairy'e karşı oy vermezseniz.Boru laaqana booda naanna’ee dallaa ibsa qabu barreessa
Μπουλντόζα, δεν μου κάνει καμία διαφορά ποιο από τα δύο κρέμεται. Το κυριότερο είναι ότι είναι ομόφωνη.İkisi Peri, Jay ve Ashka'yı kurtardı. Ama Ashka'yı savunma şeklin seni şüphelendiriyor. Neden %100 gangster Fey'i parmaklıklar ardına koymak istemiyorsun? Nerede? Neden Jay? İşte mafya; elinizi uzatın!
Ashka'yı neden bu kadar koruduğunuzu merak ediyorum.Μου είναι πολύ περίεργο που πιστεύεις ότι ο Τζέι είναι λιγότερο πιθανό να είναι μαφ από τη Νεράιδα.