Пташка
Бёрдон
কারা কারাগারে থাকা উচিত?mettiamo qualcuno in prigione
কারা কারাগারে থাকা উচিত?mettiamo qualcuno in prigione
Ben bir rol oyuncusuyum. Ve rol oyuncuları benim huzurumda ezilmeye başladığında sesimi değiştirebilirim, evet. Bunu bir "kara oyun" olarak değerlendirmek istiyorsanız bu size kalmış. Ancak başkalarına karşı küstahça davranmak, bunun cevabını almaktır. Bu kadar.আপনি লিও ত্যাগ করুন এবং Sylphrena কে ভোট দিন। কারণ যা? কারণ তারা আপনাকে পিকস্প্যাম বন্ধ করতে বলছে?
আমিও একজন রোল প্লেয়ার। কিন্তু রোল প্লেয়িং গেম উল্লেখ করা একটি খারাপ কৌশল।.Я ролевой игрок. И когда ролевые игроки начинают давить в моем присутствии, я могу изменить свой голос, да. Если вы хотите считать это «черной игрой», это ваше дело. Однако высокомерное поведение по отношению к другим является ответом на этот вопрос. Этого достаточно.
Per esempio, narratore di storieকারা কারাগারে থাকা উচিত?
Leo'nun gittiğini söylediğimde onu savundun. Ve şimdi senden şüpheleniyor.লিও "আমার কাছে সময় নেই" ছাড়া আর কিছুই বলেনি।.
çok az yazdığınız bir şey, en basit dillerden birine sahip olmak.buongiorno mafioso
scrivi troppo
Ve sen, Matryoshka Katili, dün bana domino hakkında cevap vermedin. Sadece tavla hakkında yazıp kaçtım.Մաֆերը ավելի զգույշ կվարվեն, թե հակառակը ?
polis raporuna olayla ilgili yazıyorlar. Ve burada mafya oynuyoruz. Dün yemek hakkında yazdılar mesela. Ancak sıra Cthulhu'nun yemeğine geldiğinde sorun başladı.scrivi solo al punto
örneğin senmettiamo qualcuno in prigione
Ես մտածեցի դա հռետորական հարց էVe sen, Matryoshka Katili, dün bana domino hakkında cevap vermedin. Sadece tavla hakkında yazıp kaçtım.
Yemek hakkında aptalca konuşmak da aptalca bir stratejidir, ancak yalnızca rol oyuncuları buna engel olur. Bu bir oyundur ve herkesin istediği gibi oynama hakkı vardır. Ben her zaman bir rol oyuncusuyum ve her zaman oynuyorum. Birisi sessiz. Ve bu daha da kötü bir stratejidir. Ama susanlar korunuyor, rol oynayanlar eziliyor. Bu kahrolası bir ırkçılık ve bununla savaşacağım!আমিও একজন রোল প্লেয়ার। কিন্তু রোল প্লেয়িং গেম উল্লেখ করা একটি খারাপ কৌশল।.
এখানে কোন ভূমিকা-প্লেয়িং গেম নেই। শান্তিপূর্ণ আছে, মাফিয়া আছে, নিরপেক্ষ আছে।.
cibo cthulhu?Ancak sıra Cthulhu'nun yemeğine geldiğinde sorun başladı.
kimse Yüce Cthulhu'ya kurban edilmek istemiyordu. Artık Kadim Olan gücenecek ve dünyamıza gelmeyecek.cibo cthulhu?
আমি বলেছিলাম যে আমি লিও থেকে স্বাভাবিক ব্যাখ্যার জন্য অপেক্ষা করছিলাম। আজ আমি অপেক্ষা করব যতক্ষণ না তিনি লেখেন, এটি পরিষ্কার হয়ে যাবে যে সে শান্তিপূর্ণ নাকি মাফিয়া.Ты защищал Лео, когда я сказал, что он ушел. И теперь он подозревает тебя.
Это чертов расизм, и я буду с ним бороться!
Leo bir rol oyuncusu değil.লিও একটি ভূমিকা প্লেয়ার, যদি আপনি ভুলে যান. এটা কি কিছু পরিবর্তন করে?
Например, рассказчик
আজ আশ্চর্যজনক আবিষ্কারের দিন। বিশেষ করে লিওর জন্যЛео не ролевой игрок.
Leo mafyalarda rol oynamaz.আজ আশ্চর্যজনক আবিষ্কারের দিন। বিশেষ করে লিওর জন্য
একমত. তবে লিওকে ব্যাখ্যা করতে দিনЭто так грубо!
Fairyteller, mae hi'n golygu
Per esempio, narratore di storie
¡Hamuy, kunan p’unchay pirámide nisqapi sacrificio usqhaylla pacha illarimuypa, allin kawsaypa sutinpi Randori kanqa!