Убийца Матрешек
Роковой Узурпатор
Պետք չէ շտապ եզրակացություններ անել, հավանաբար Լեո-ԱՖԿ
Bu mezhepçi tarafından bazı tuhaf büyüler yapılıyor. Nedir bu yeni kelimeler?Պետք չէ շտապ եզրակացություններ անել, հավանաբար Լեո-ԱՖԿ
আমি রাজীEğer mafya bir aday üzerinde anlaşamamışsa. Birbirine sinyal vermedi. Bunu hesaplamak zordur. Artık bir şekilde sinyal verecekler. İzlemelisin.
AFK - (անգլ. ՝ հեռացեք ստեղնաշարից) հեռացավ (նշանակում է, որ օգտագործողը ներկայումս համակարգչում չէ)Bu mezhepçi tarafından bazı tuhaf büyüler yapılıyor. Nedir bu yeni kelimeler?
Afk - লোকটি কীবোর্ডে নেই.Этот культист творит какие-то странные заклинания. Что это за новые слова?
Πόσο τυχερός ήσουν που είχες τον Ατατούρκ.çünkü ben bir kafirim!!!
Hayır, mafya reklamda kendisine aptal denilmesinden rahatsız oldu ve Lovecraft'ın sadık takipçilerini otele sürmeye karar verdi! Ama Kadim Olan bu dünyaya gelene kadar görevden ayrılmayacağız!Efallai bod y tarw dur yn ceisio anfon neges at ei gyd-fafiosi gyda'i bleidlais gynnar? Ac yna bydd hi'n dal i allu newid ei llais i un mwy cyfforddus. Mae Leo yn cael ei nodi ganddi fel dioddefwr. A nawr fi hefyd.
Ichaqa kaykunaqa huk dibujo animadomanta fotokunan. Mana huk hotelmanta dibujo animadomantachu.Efallai y dylid gadael y lluniau o'r cartŵn am y gwesty yn y gemau am y gwesty, er mwyn peidio ag annibendod y pwnc?
Haydi domino oynayalım!Փորձում եմ վերլուծել, բայց աչքիս առաջ նարդի է հայտնվում
Wnes i ddim hyd yn oed gyfieithu'r neges honno oherwydd ei fod yn amlwg yn bullshit.Hayır, mafya reklamda kendisine aptal denilmesinden rahatsız oldu ve Lovecraft'ın sadık takipçilerini otele sürmeye karar verdi! Ama Kadim Olan bu dünyaya gelene kadar görevden ayrılmayacağız!
Daha fazla tercüme yapamazsınız. Ve ne için hapsedildiğini bile bilmeyeceksin. Mükemmel plan!Wnes i ddim hyd yn oed gyfieithu'r neges honno oherwydd ei fod yn amlwg yn bullshit.
Ima palabra internacionalmi.bullshit.
"Siyahla oynamanın" ne anlama geldiğini söylemek zor mu? Kumarhaneyle mi yoksa satrançla mı ilgili? Her zamanki gibi kalbimin emriyle oynuyorum. Leo sessizdi, Leo'yu tekmeledim. Leo geldi ve söyledi. Benim huzurumda patencilerin üzerinden geçtiler - onları patenciler için yakaladılar.কালোর উপর বুলডোজার বাজছে.