Bulldozzerr
Бульдозер мечты
duygu! Cthulhu tarikatçıları Yog-Sothoth tarikatçılarıyla ziggurat için savaştı!!!Kay llaqtaqa iskayninkupaqmi ancha uchuylla, Johnny. (с)
duygu! Cthulhu tarikatçıları Yog-Sothoth tarikatçılarıyla ziggurat için savaştı!!!Kay llaqtaqa iskayninkupaqmi ancha uchuylla, Johnny. (с)
facciamo finta che tu sia una donna
bu takım için bir işaret olabilir. Leo'ya oy verenleri selamlıyoruz.Kikin votacionpiqa votoykitaqa cambiawaqmi.
Seni Matryoshka'ya oy vermeye zorlamadım. ona nasıl davranacağını öğretmek ve yorumları sessizce silmemek daha iyi olur.Bulldozer - ha messo in prigione la mia assassina di bambole da nidificazione preferita, mafioso
দেখে মনে হচ্ছে তিনি বুলডোজার শব্দটি ব্যক্তিগতভাবে নিয়েছেন। পাখির কথাНа моей памяти единственный раз, когда Лео проголосовала за себя, она была миролюбива и оскорблена тем, что город был против нее. Боюсь, что если остальные проголосуют за Лео, сегодня мы снова посадим мирного человека.
pek sportif değil. mafya okumayın. mafya aramayın. mafyacılık yapmayın. sakinlerine kızmak. kendinize oy verinYn fy nghof i, yr unig dro y pleidleisiodd Leo i mewn iddi ei hun, roedd hi'n heddychlon ac yn tramgwyddo bod y ddinas yn ei herbyn.
Fox - bella donna
Burada "kuş" yazıyor. Leo'nun burada ne işi var? Birisi gücenmek istiyorsa, her şeye gücenebilir.küçük kuş, yazdıklarıma hayret et. buna dayanarak bana karşı oy vermeyi unutmayın
işsiz baba yoksa böyle çalışan bir baba yapmak mümkündür.बेरोजगार हर किसी का बाप नहीं होता राज
Leo'nun bana adayını vermesini bekliyordum. Ancak Leo "oyunu okumuyor." Leo'yu oyunda kişilik değiştiren biri olarak tanıyorum. Ve birden fazla kez geçti. Bu yüzden onun duruşu benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Oyumu değiştirebilirim ama henüz bir aday göremiyorum.Είστε έτοιμοι σήμερα να εξετάσετε άλλους υποψηφίους διαφορετικούς από τη Λέαινα;
ya da benim gibi oy vermeyebilirsin; bu kadar basit. Kimseyi benden sonra sesi tekrarlamaya zorlamıyorumOs yw Leo yn troi allan i fod yn heddychlon, yna mae'n troi allan bod y Tarw dur wedi bod yn dymchwel ein sifiliaid am yr ail ddiwrnod. Efallai nid yn bwrpasol, ond mae'n wir. Os bydd hyn yn digwydd, awgrymaf ymhellach ei dynnu allan.